Морска енергия на АкваСорс съчетава в себе си три вида морски водорасли и водорасли АФА от езерото Кламат. Тази комбинация от сладководни и морски водорасли, дава на организма незаменими вещества. Силният хранинителен профил на добавката е резултат от отличното съчетание на отделните ѝ съставки.

Какви са качествата на различните видове водорасли?

Кафяви водорасли – популярни са с богатото си съдържание на калций и желязо. Това водорасло е изключително полезно за спортисти и хора с вредни хранителни навици. Компенсира недостига на полезни вещества от дневното меню.
Кафявите водорасли използвани за състава на Морска енергия са добити от диви новозенландски плажове. Подбрани са само най-свежите и пресни растения, които са почистени внимателно и са консервирани по начин, който да запази максимално непокътнат хранителния им профил.

Зелени водорасли – най-силният антиоксидант сред водораслите. Тази съставка се грижи за красива кожа, отличен тонус на цялото тяло и добър метаболизъм.
По естествен начин балансира обмяната на веществата в тялото.
Зелнените водорасли са най-богатото на бетакарнотин растение, познато на човека. Бетакарнотинът всъщност е съставката, която извежда отпадните вещества и токсините от тялото.
Освен за карсотата, Зелените водорасли се грижат за ставите и добрия хранителен баланс в организма, посредством незаменимите мастни киселини – Омега 3 и Омега 6.

Червени водорасли – този вид водорасли са трудoемки за добив, защото виреят само в дълбините на Атлантическия океан. Богати са на калций, който ги прави подходящи за спортно-активни хора, бременни и кърмещи жени и хора прекаляващи с полуфабрикати в хранителния си режим.
Укрепват костите и набавят на тялото важни минерали и микроелементи.

Водорасли АФА – добиват се от езерото Кламат и са с изключително високо съдържание на протеини, витамини, минерали и антиоксиданти.

Хората, които използват по-дълго време продуктите на АкваСорс отбелязват значително подобрение в здравословното си състояние.

Морска енергия е продукт, подходящ за хора със слаб имунитет и вредни хранителни навици. Тази хранителна добавка е в състояние да изчисти тялото ти от вредните токсини и да го “зареди” с вещества, от които наистина има нужда.