Стани дистрибутор на АкваСорс

Включи се в голямото семейство на АкваСорс сега!

Регистрирай се като дистрибутор на АкваСорс и винаги ползвай отстъпка. Размерът на отстъпката е 30% от крайната цена на дребно за хранителните добавки и 25% за козметиката на Natural Being и аксесоарите от продуктовата гама на АкваСорс.

За регистрацията като дистрибутор на АкваСорс се попълва форма по образец и се внася еднократна такса, в размер на 40.00 лв, а за обратната доставка на дистрибуторския пакет куриерската услуга е 5.20 лв. Сумата от 45.20 лв се внася по банкова сметка на АкваСорс ЕООД с различни възможности за плащане – EPayBG, банкова карта или банков превод (моля следвай линка за online регистрация и попълване на дистрибуторския договор).

Важно е да знаеш, че регистрацията Ти е безсрочна и Не Те обързва с обеми покупки или продажби на продукти. Развиването на собствен бизнес с АкваСорс е само дороволно и по Твое желание.

Включи се сега!

Ето и пример как да попълниш формата на договора:

За физическо лице:
 "Данни за дистрибутора" - попълваш полетата със звездичка - задължително, а полетата без звездичка можеш да попълниш, за лесна кореспонденция.
 "Адрес за кореспонденция" - по оказанията на формата
 "Данни за съдистрибутора" - полетата се попълват по желание. Тук можеш да посочиш избран от теб човек, който може да купува продукти от свое име и на свой адрес, ползвайки твоя абонамент.
 "Данни за спонсора" - достатъчно е да попълниш полетата със звездичка, както следва"
   "Име" - Ангелина
   "Фамилия" - Мандева
   "Дистриб. номер на спонсора" - 50050192

За юридическо лице - по указания начин
  "Данни за юридическото лице"
  "За всички ръководители на фирми"

"Прочетох и се запознах с:" - прочети и отметни.

Избери начин на плащане на таксата. И това е всичко.
Успех!

За повече информация – свържи се с нас