Повечето продукти на АкваСорс могат да се приемат от бременни и кърмещи жени, някой са препоръчителни, а други задължителни.

Суперхраните доставят на тялото ни изключително важни хранителни вещества, витамини, минерали и микроелементи. Имено по тази причина приемът им повреме на бременност и кърмене може да бъде много полезен, както за майката, така и за бебето. Например приемането на КолАктив или КолАктив 3тм доставя на организма много растежни фактори и имуниглобулини; Приемането на АФА е прекрасен балансиран комплекс мултивитамини от естествен растителен източник; Плодова енергия съдържа богата гама от естествени антиоксиданти и т.н.

Приемът на хранителни добавки за подпомагане плътността на костната структура или набавяне на органичен витамин Д или с цел детоксикация по време на бременност може да бъде много полезно за здравето на бъдещата майка. Особено важен може да е приемът на Комплекс Есенциални мастни киселини за укрепване и заздравяване на клетъчните стени на всяка клетка от организма на майката и бебето.