Колкото повече човек научава за правилната грижа за здравето, толкова повече свързва храната с това.

Би трябвало да е очевидно, но понякога не осъзнаваме колко важна е енергията за взаимоотношенията ни, психическото и менталното здраве, а дори и цялостния ни успех.

Всяко наше действие се определя от енергията, която носим: от вида, произхода и характера ѝ.

Повечето хора не разбират значението на енергията в живота си и неправилно я извличат от захарни изделия. Безспорен факт е, че придобита от захар и изкуствени стимуланти, тя се отразява зле на тялото ни в дългосрочен план.

Зелена енергия

Има лесен начин да “се заредим” с енергия – с натурална, пълноценна и лесноусвоима храна! Нека енергията, която получаваме бъде естествена и без вредни последствия. Съставките в “Зелена енергия” на АкваСорс работят в синергия, за да осигурят усещане за живот във всяка фибра на тялото ни.

В основата на тази хранителна добавка са синьо-зелените водораслиАфанизоменон флос-акве или накратко водорасли АФА

“Зелена енергия” е суперхрана с невероятни ползи за човешкия организъм и това не е никак странно, имайки предвид колко богати на протеини, минерали, аминокиселини и желязо са зелените водорасли АФА. Те са отлична хранителена добавка.

АФА или Сирулина?

Често сред хората стремящи се към здравословен начин на живот, възникава спор: “Кои водорасли са по-полезни? АФА или Спирулина?”

Истината е, че синьо-зелените АФА водорасли са с по-силен профил и съдържат повече хранителни вещества. Най-голямото предимство на АФА е, че са абсолютно натурален продукт.

Спирулина често се произвежда с търговска цел и трябва да се следи произходът ѝ. Може да се окаже, че сме купили продукт, който съдържа амоняк, нитрати или други вредни вещества.

Съществува изключение – Хавай, където спирулина, расте в най-големите дълбини на Океана – именно от там се извлича тази суровина. Спирулина има подобна хранителна стойност като AFA. Не е толкова богата на минерали, но е с по-голямо съдържание на протеин.

Синергия от АФА и Спирулина!

Спирулина има някои качества, които липсват на АФА и обратното. Отличната синергия между тези две съставки е причината да прибавим Спирулина към “Зелена енергия”.